Riet en rotan winkel

Riet en rotan winkel

Webwinkel in rotan- en rieten meubelen. De specialist in rotan stoel, rieten fauteuil, rotan eetkamerstoel en rieten banken. Onze rotan meubelen importeren we rechtstreeks uit Indonesië en verkopen we zonder tussenschakel aan de eindgebruiker. Levering heel Nederland zonder extra bezorgkosten.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Riet en rotan winkel heeft als uitgangspunt een top product te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Dit kunnen wij realiseren doordat wij direct aan de eindgebruiker (consument) leveren zonder tussenschakels. Wij zijn er trots op dat we onze klanten bedienen in Nederland, België en Duitsland. Dit komt doordat wij onze rotan meubelen aanbieden tegen de scherpste prijs. Wij proberen ons te onderscheiden door unieke producten aan te bieden die u nergens anders tegenkomt. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten, dus geen incourante partijen! Wij leveren direct aan de consument zonder tussenschakels. Garant voor unieke producten.


Bekijk Manifest