Loophumor.nl

Loophumor.nl

Loophumor
Ontwerp je eigen loopshirt met bedrijfslogo of persoonlijke tekst
Ga je regelmatig met vrienden hardlopen of heb je je samen met je collega’s ingeschreven voor een hardloopwedstrijd? Hoe leuk is het wanneer jullie één team vormen door hetzelfde T-shirt te dragen. Laat het bedrijfslogo op de T-shirts drukken of plaats een originele en persoonlijke tekst op de T-shirts. In de grote menigte zullen jullie gegarandeerd opvallen.

Vrolijke sportshirts van hoogwaardige kwaliteit bij Loophumor
Loophumor is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van sportshirts voor zowel dames als heren. Vrolijkheid en enthousiasme staat bij ons voorop en dat is terug te zien in ons brede assortiment. Speciaal voor hardlopers hebben wij active dry shirts. Zelfs na zware inspanning voelen deze T-shirts droog aan. Het interlock weefsel voert het zweet af, waardoor je je tijdens en na het hardlopen fris voelt.

Een T-shirt als prijs voor de winnaar
Organiseer je binnenkort een hardloopevenement en ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor de winnaars? Ontwerp een leuk T-shirt, zodat er met veel plezier teruggedacht wordt aan het hardloopevenement. Door het bedrijfslogo erop te zetten creëer je direct meer naamsbekendheid. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alle deelnemers een leuke herinnering mee te geven.Met een T-shirt van Loophumor tover je een glimlach op ieders gezicht!
De zekerheden van https://loophumor.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest