FiNo Kids
FiNo Kids verkoopt kinderkleding en accessoires voor klein en groot. Merken als B.Nosy, Quapi, Chaos and Order, D-Xel, Blue Seven, Dirkje, DJ Dutchjeans, TYGO & vito, O'Chill, Bellair en Nobell. Van Quapi verkopen wij ook de newborn collectie met naas de kleding ook de slaapzakken, badjasjes, slabbetjes, spuugdoekjes etc. in het blauw/groen, roze of neutraal.
Naast de nieuwe collecties van de merken hebben wij ook altijd een outlet van de merken met kleding voor kleine prijsjes.
De zekerheden van https://www.finokids.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.