Creatief en Kado | Kado & Traktatie Shop

Creatief en Kado | Kado & Traktatie Shop

De webwinkel voor de gepersonaliseerde kado artikelen, de leukste (naam)traktaties & uitdeelkadootjes!
Zoek je een cadeau voor hem of een cadeau voor haar? Wij hebben leuke kraamcadeaus met naam , traktaties (met naam of liever een complete traktatie?) en uitdeelkadootjes voor jongens en meisjes.
Een leuk kado met eigen foto's of textiel bedrukkingen.
Kado & Traktatie Shop
De zekerheden van https://creatiefenkado.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Rianne en eigenaar van de webshop Creatief en Kado. Ontstaan vanuit een hobby. En ben elke dag nog blij dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken.
Bij mij kun je terecht voor gepersonaliseerde cadeau artikelen, (naam)traktaties en uitdeelkadootjes, inpakmaterialen, foto producten, tekstborden en textiel bedrukkingen. Je kunt zelf de gewenste kleuren kiezen. Heb je zelf een leuk idee! Laat het me weten, ik denk graag met je mee. Mocht er iets niet in de webshop staan dan mag je altijd een mailtje sturen. Dan kijken we samen wat er wel mogelijk is.


Bekijk Manifest