Smart Home Beveiliging

Smart Home Beveiliging

Wij maken je huis slim en veilig! Dat doen we met onze slimme beveiliging en smart home producten. We houden van onze klanten, 10.000+ tevreden klanten hebben al een veilig en gerust gevoel. Ben jij de volgende?
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Toen ik 8 jaar oud was werd er bij ons thuis ingebroken. Dat heeft veel impact op mijn leven gehad, en is één van de redenen dat ik Smart Home Beveiliging ben gestart. Wij voelden ons lange tijd erg kwetsbaar en dachten dat het elk moment weer kon gebeuren. Nu een heleboel jaren verder help ik mensen dagelijks met het veiliger maken van hun huis. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zijn woning met een gerust gevoel kan achterlaten en vinden dat je je huis ook moet kunnen beveiligen zonder maandelijkse abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Die zijn er daarom bij ons ook niet. Ik hoop dat je een mooi product kunt uitzoeken.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.