Biljartwinkel
WELKOM OP DE WEBSITE VAN DIBO BILJARTWINKEL.NL
Dibo is een familiebedrijf sinds 1979. Opgericht door Joop Diks en nu voortgezet door Moeder en zoons Gerrie Diks-Bos en de broers Marcel en Edwin Diks.

Met 5,5 man werken wij met erg veel plezier in de dart- biljartwereld en leveren onze producten via onze fysieke winkel in Deventer en via onze online webwinkels www.biljartwinkel.nl en www.dartwinkel.nl onze artikelen razendsnel en met oog voor goede service aan alle liefhebbers van darten en biljarten.

Dibo levert voornamelijk rechtstreeks uit eigen voorraden zodat een snelle levering en een goede service door ons gewaarborgd word.

Door onze jarenlange ervaring in de biljart- en dartwereld kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoud en reparaties aan biljarttafel en biljartkeu.
Met 4 monteurs die 6 dagen per week klaar staan om uw keu te repareren kunt u bij standaard reparaties in bijna alle gevallen op uw reparatie wachten. Dus Klaar terwijl u wacht!

Dibo heeft een grote vaste klantenkring waarin zowel particulier, Horeca en diverse overheidsinstellingen door Dibo met raad en daad en uiteraard met goede service geholpen worden.

Wilt u een nieuw biljartlaken op uw biljarttafel of heeft uw biljartkeu een nieuwe pomerans nodig dan kunt u bij Dibo uw biljart of keu klaar laten maken, wij helpen u graag!
De zekerheden van https://www.biljartwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest