Aromashop Nederland

Aromashop Nederland

Wij zijn exclusief dealer van Aromajar voor de èchte Spaanse geurproducten met aromatherapie. Je kunt bij ons terecht voor het grootste assortiment geurpotjes, mikado-geurstokjes, etherische olie, carfresh autoparfum en sauna-, stoom- en jacuzzi wellness geuren.
huisgeuren geurpotjes wellness geuren
De zekerheden van https://aromashop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Je kunt bij ons terecht voor het grootste Aromajar assortiment zoals geurpotjes, mikado-geurstokjes, etherische olie en autoparfum. De fabriek van Aromajar staat in Spanje en gebruikt in al zijn producten uitsluitend natuurlijke geurolie waaraan geen alcohol & chemicaliën is toegevoegd. Omdat er pure geuren worden gebruikt zijn de meeste producten ook te gebruiken voor aromatherapie.

Wij zijn te vinden op veel evenementen zoals de Tong Tong Fair in Den Haag, Bloem & Tuin te Nuenen, Tuinfair in Midwoud, etc. en ook op veel jaarmarkten en braderieën. Op onze website & Facebook pagina staan alle evenementen vermeld.


Bekijk Manifest