Izabel Bridal fashion ov Izabel Bruidsmode

Izabel Bridal fashion ov Izabel Bruidsmode

Izabel Bridal fashion is online winkel met bruidsaccessoires voor dames, zoals bruids jasjes, bruids bolero, bruids sluiers, bruidsschoenen, sieraden en meer. Daarnaast kunt u in onze webwinkel verschillende feestelijke jasjes en sjaals voor avondjurken en galajurken bestellen. Aanvullend bieden we een ruime collectie kleding voor kinderen en accessoires voor speciale gelegenheden (Eerste Communie, bruidskinderen, etc). Izabel Bridal fashion is een onderdeel van Izabel Bruidsmode.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.