Sassefras

Sassefras

Ben jij op zoek naar een (kraam)cadeautje? Of wil jij gewoon je kindje eens lekker verwennen? Sassefras is dé specialist in speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig spelend kan leren en de wereld kan ontdekken. Speelgoed hoeft helemaal niet lawaaierig en van plastic te zijn om uitdagend en leuk te zijn voor je kindje. Dat speelgoed ontneemt je kindje juist de kans om de fantasie te ontwikkelen. Wil jij weten hoe leuk spelen en leren kan zijn zonder dat lawaaierige plastic speelgoed? Neem dan maar eens een kijkje bij de verschillende leuke producten in de shop.
De zekerheden van https://sassefras.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sassefras, dé specialist in speelgoed voor baby’s, peuters & kleuters.

Ben jij op zoek naar een (kraam)cadeautje? Of wil jij gewoon je kindje eens lekker verwennen? Bij Sassefras vind je speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen. Zo kan jouw kindje veilig spelend leren en de wereld ontdekken. In de shop vind je veelal producten van andere kleine ondernemers net zoals ik zelf ben. Zo probeer ik een uniek en prachtig assortiment van speelgoed en kinderkamer accessoires aan te bieden en andere kleine ondernemers te steunen.


Bekijk Manifest