ICT Shop Overijssel

ICT Shop Overijssel

Welkom op de website van ICT Shop Overijssel, het adres voor al uw ICT problemen en software!
Wij leveren ICT diensten aan zowel bedrijven als particulieren tegen een scherp tarief.
Ook bieden wij diverse bekende software licenties aan tegen scherpe prijzen tot wel 50% korting op de adviesprijs.
Onze sterke kant is het inkopen van licenties uit het buiten land of uit failiessementen, hierdoor kunnen wij u voorzien van alle licenties tegen een super scherpe prijs.
Wij proberen u zo snel mogelijk voort te helpen tegen ons scherpe uur tarief, ook op locatie!
De zekerheden van https://ictshopoverijssel.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.