www.mooileer.nl

www.mooileer.nl

In de Sendra en Mayura webshop, van High Tension Leatherwear staan kwaliteit, vakkennis en service voorop. Zij verkopen al ruim 30 jaar Goodyear Welted laarzen en handgemaakte riemen. Maar ook accessoires, zoals siersporen, laarzenpunten, en laarzenknechten en buckles.

Het plezier van kwaliteit.
High Tension Leatherwear heeft een ruim assortiment aan Sendra en Mayura Boots en Belts. Net als de laarzen van Sendra en Mayura, zijn ook de riemen handgemaakt. Met een Sendra of Mayura riem heb je een uniek stukje vakmanschap in handen.

Je kan op High Tension Leatherwear rekenen.
Heb je vragen over Sendra of Mayura laarzen of riemen? Neem dan gerust contact op. Zij hebben genoeg ervaring en delen deze kennis graag met jou.
De zekerheden van https://www.mooileer.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.