Soap Boutique

Soap Boutique

Soap Boutique is een webwinkel met een passie voor handgemaakte natuurlijke zeep producten en cosmetica. Soap Boutique gaat voor hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Je vindt bij ons producten net even iets anders. Volg ons op Facebook en Instagram en laat je verrassen met de heerlijkste, geurende zepen en cosmetica producten uit ons assortiment.
En vergeet onze uitgebreide Thema’s niet, zoals Valentijn, Het Voorjaar, Moederdag, Geslaagd, Vaderdag Het Najaar en Kerst. Leuk om te geven maar leuker om te krijgen, zie de lachende gezichten bij het uitpakken en geniet van onze mooie kwaliteit producten.
Bij Soap Boutique staat service hoog in het vaandel. Als wij iets speciaals voor je kunnen doen, laat het ons dan weten. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, rijbewijs, verjaardag of voor een zakelijke relatie. En uiteraard met zorg verpakt en geleverd.
De zekerheden van https://soap.boutique
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.