Style-At-Stanny

Style-At-Stanny

Webwinkel betaalbare moderne dameskleding. Deels zelf ontworpen en geproduceerd in Nederland. Exclusief in kleine oplage. Aangevuld met betaalbare, easywear dameskleding. Snelle verzending en direct contact met Stanny.
De zekerheden van https://styleatstanny.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben in 2018 een webshop begonnen met comfortabele, betaalbare dameskleding en accessoires. Bij de inkoop let ik erg of de kleding zoveel mogelijk strijk- en kreukvrij is. Gemak dient de mens. Heel belangrijk vind ik dat ik bereikbaar ben zowel telefonisch als per mail om je direct antwoord op je vraag te geven. Kom je tot aankoop dan pak ik het zo snel mogelijk in als een cadeautje en gaat het direct naar het postkantoor. En niet goed dan houden we contact en krijg direct na ontvangst terug je aankoopbedrag terug. Hopelijk tot snel MvG Stanny


Bekijk Manifest