www.stomabanden.nl

www.stomabanden.nl

SeeMeGo is ontstaan vanuit mijn eigen wensen op het gebied van lingerie. Mijn buik, mijn pleister, mijn zakje, ik vond het allemaal toch een stuk minder mooi. Ik heb daarom mogelijkheden gezocht om op een vrij eenvoudige maar mooie manier mijn buik te verhullen. Bijkomend voordeel is dat de buik heerlijk beschermd is, daardoor voel ik me vrijer. Iets voor jou? Kijk op de website voor meer informatie. Of kijk meteen rond in mijn winkeltje. Ik ben de enige webshop die zich volledig heeft gespecialiseerd in stomabanden die allemaal op maat worden gemaakt. Echt maatwerk voor een redelijke prijs.
Je bent van harte welkom.
De zekerheden van https://www.stomabanden.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn wens
Ik hoop dat ik op een kleinschalige, persoonlijke manier, mensen met een stoma of met andere onzekerheden omtrent hun buik, gelukkiger kan maken. Het zou geweldig zijn als mensen zich door deze stomabanden vrijer en blijer gaan voelen en ook denken en zeggen: “SeeMeGo”.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.