Little Green Goods

Little Green Goods

Little Green Goods neemt jou en jouw kind mee naar een groen leven. Een leven zonder gifstoffen en weekmakers. Een leven dat bijdraagt aan duurzaamheid. Dit alles om jouw kind gezond te kunnen laten opgroeien en een groene toekomst te kunnen bieden.

Little Green Goods wilt die ondersteuning van binnen en van buiten bieden. Dat wil zeggen dat wij naast vele leuke, duurzame goods ook heerlijke, biologische foods aanbieden. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat jouw kind zorgeloos kan genieten van eten en drinken.

Op Little Green Goods vind je merken als Bear Nibbles, Nakd, Hippeas, Smooze, de Kleine Keuken, Leev, Lunchskin, Sipsnap, Kid Kanteen, Bobble, The Zoo, Eco Import en nog heel veel duurzame en 100% natuurlijke merken.

Little Green Goods is onderdeel van Novi Leefstijl.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.