Luxury Cushions by Di-Design

Luxury Cushions by Di-Design

Sierkussens zijn heel sfeerbepalend en zijn vooral de finishing touch van uw interieur. Of ze nu bestemd zijn voor in een fauteuil, op de bank of op het bed, ze versterken uw eigen stijl en geven altijd net dat beetje extra warmte en gezelligheid. Sierkussens zijn daarom een onmisbaar accessoire voor uw huis!
De sierkussens van Di-Design zijn door de bijzondere combinaties en stofkeuzes met veel passie en aandacht uitgekozen; stijlvol en elegant. De kussens zijn bovendien uniek en krijgen daarom het stempel ‘limited edition’. Door toepassing van onder andere veren, knopen en bandjes worden de kussens nog specialer.
De zekerheden van https://shop.di-design.nu
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.