Beau Wonen Interieur & Lifestyle

Beau Wonen Interieur & Lifestyle

Beau wonen richt zich hoofdzakelijk op handgemaakte woonaccessoires voor binnen en buiten.
De woonaccessoires van Beau Wonen passen perfect in een Scandinavisch & industrieel interieur.
Denk bij materialen aan; diverse soorten hout, leer en beton.
Mixen kan in ieder interieur zolang er maar rust en eenheid gecreëerd wordt.
Alles is mogelijk! Van maatwerk tot een origineel product!
Daarnaast selecteer ik de hipste, origineelste en mooiste woon musthaves om deze te mixen in ieder interieur.
De zekerheden van https://www.beauwonen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Een jonge vrouw met passie voor interieur & lifestyle. Na het kopen van het eerste eigen huis samen met mijn partner in 2017 werden al mijn ideeën & moodboards werkelijkheid. Na een jaar druk verbouwen en stylen kwam ik erachter dat ik nog lang niet klaar was met het bezig zijn met interieur en het ontwerpen en maken van eigen woonaccessoires. Na vele positieve reacties en aanvragen voor bepaalde handgemaakte woonaccessoires durfde ik de stap naar zelfstandig onderneemster te maken.Er is toch niets mooiers dan van je passie je werk te maken? Liefs, Bouwina Beau Wonen Interieur & Lifestyle


Bekijk Manifest