Techmagshop
Wat en voor wie is Techmagshop.com?
Voor de echte professionals hebben wij een aparte technische groothandel die bekend staat als Techmag, ons technisch magazijn. Techmag Haaksbergen staat klaar voor de groot-verbruikers en de kleine zelfstandigen. Met ons technisch magazijn bieden we een ruim assortiment aan op gebied van gereedschap en techniek. Wij hanteren dan ook zeer scherpe prijzen door grote inkoop. Ook kunnen wij projectmatig aantrekkelijke prijzen afgeven op het gebied van bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en elektrisch- en handgereedschap. Onze medewerkers weten waar u het over heeft, zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Techmag biedt onder andere levering op elke gewenste locatie, klantspecifieke voorraden en scherpe prijzen voor de trouwe klant.
De zekerheden van https://www.techmagshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.