Bio-Brouwmaat
Bio-Brouwmaat is de specialist in biologische brouwingrediënten en levert voor jouw mooiste bieren en gedistilleerd uitsluitend 100% biologische mouten, hopsoorten, suikers en specerijen. Deze organische producten zijn niet genetisch gemodificeerd en bij de teelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest of kunstmatige bestrijdingsmiddelen en worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Beter voor de wereld en beter voor jou. Je vindt bij ons de beste biologisch gecertificeerde producenten zodat ook jij biologisch bier kunt brouwen met respect voor de aarde.
De zekerheden van https://www.bio-brouwmaat.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Of je nu een pils wilt brouwen, een stout, een weizenbier, de vier essentiële bier ingrediënten zijn altijd: mout, hop, gist en water. Mout is een bewerkte vorm van een graansoort. Allerlei graansoorten (gerst, tarwe, spelt, boekweit, haver, rogge) lenen zich voor het moutproces. De keuze van de moutsoort bepaalt voor een groot deel de kleur en smaak van je bier. Hop en kruiden/specerijen maken het geheel af. Bio-Brouwmaat levert enkel biologische door SKAL gecontroleerde ingrediënten. Eerlijke ingrediënten die goed zijn voor het milieu en je gezondheid. Bij de teelt wordt geen chemisch/synthetische gewasbescherming en kunstmest toegepast


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.