TLF interieurs

TLF interieurs

Design accessoires maken uw interieur pas echt compleet.

Accessoires bepalen de sfeer van uw interieur. Een mooi vloerkleed op de vloer en een paar kleurrijke kussens in de bank en uw interieur oogt totaal anders. Accessoires zijn ook de ideale middelen om kleur in uw interieur aan te brengen. Een vloerkleed kan uw zithoek een compleet andere uitstraling geven. Nog maar niet te spreken over een behang op de wand of kleurrijke kussens in uw bank. Designaccessoires zijn dan ook het puntje op de i voor het interieur.

Bij TLF Interieurs vindt u een uitgebreid assortiment design woonaccessoires en design keukenaccessoires tot design slaapkameraccessoires en design servies en textiel. Veel van deze design accessoires zijn op voorraad waardoor u er snel van kunt genieten.
De zekerheden van https://www.tlfinterieurs.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest