scrub-supply.com

scrub-supply.com

Janssen International is exclusief distributeur voor Jaanuu Medische kleding voor de EU. Jaanuu werd voor het eerst gelanceerd in 2013 in Los Angeles USA en heeft sinds de oprichting als doel de medesiche kleding opnieuw uit te vinden. Jaanuu staat ervoor om ongeƫvenaard te zijn in functionaliteit als ook in stijl en pasvorm. Jaanuu gebruikt baanbrekende trends om hun ontwerpen te inspireren, want tenslotte moet geen enkele medische professional genoegen nemen met iets minder. Boxy, ongemakkelijke uniformen zonder enige hint van stijl is niet hoe we ons hoeven te kleden. Net als elk ander beroep is het uiterst belangrijk dat u zich elke dag zelfverzekerd en expressief voelt. Wij geloven in hard werken en zich goed kleden.
De zekerheden van https://scrub-supply.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.