AED4SALE
AED4SALE verkoopt AED’s, branchespecifieke verbanddozen van Koninklijke Utermohlen, Heltiq en Byebites.
Rotaid AED kasten en Neyfik Composiet brandblussers en spray-blussers. Deze blussers zijn 100% recyclebaar en gaan 20 jaar mee. Onderhoudsvrij en keuringsvrij waarbij de blusvloeistof pas na 10 jaar vervangen hoeft te worden.
De zekerheden van http://www.aed4sale.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.