Dog with a Mission (DWAM)

Dog with a Mission (DWAM)

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle halsband voor je pup of een duurzame riem voor je grote hond, Dog with a Mission heeft iets te bieden voor alle hondenbezitters. Door de hoge kwaliteit van de producten en het aantrekkelijke ontwerp is het merk zeer populair geworden bij hondenbezitters over de hele wereld. Als je op zoek bent naar unieke en hoogwaardige hondenaccessoires, dan is Dog with a Mission een merk dat je niet wilt missen.

Als geregistreerd merk is Dog with a Mission erkend voor zijn kwaliteit en originaliteit. Het merk is geïnspireerd op traditionele ambachten en culturen uit de hele wereld en heeft een herkenbare stijl die zich onderscheidt van andere hondenaccessoiremerken. Het team van Dog with a Mission bestaat uit toegewijde ontwerpers en vakmensen die er alles aan doen om de beste producten te leveren voor honden en hun eigenaren.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.