De Edelstenenfee

De Edelstenenfee

Bij De Edelstenenfee vind je de mooiste edelstenen, kristallen, mineralen en fossielen. Alle stenen zijn stuk voor stuk met de hand zorgvuldig uitgekozen voor de beste kwaliteit. Iedere bestelling wordt met een warm hart mooi en stevig ingepakt en met goede wensen verzonden. Edelstenen zijn een ideaal geschenk om cadeau te doen en zo jouw wens voor de ontvanger tastbaar te maken met de betekenis van edelstenen.
Ontzettend veel plezier gewenst in de webwinkel van De Edelstenenfee!
De zekerheden van https://www.edelstenenfee.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.