bejeacmu
bejeacmu is een samenvoeging van de woorden beads, jewellery, accessories en musthaves. Dit is ook precies wat je bij ons kunt vinden! Wij bieden een leuk assortiment aan van DIY materialen en kant-en-klare items voor een betaalbare prijs.

Onze webwinkel biedt het gemak van 24/7 online winkelen in combinatie met een snelle verzending, de mogelijkheid om achteraf te betalen en een niet goed geld terug garantie.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 26-04-2022 stopgezet

De zekerheden van https://www.bejeacmu.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Voor mijn hobby, het maken van sieraden, zocht ik altijd naar kwalitatief goede en betaalbare materialen. Het viel soms best wel tegen om deze te vinden. Als ik ze al kon vinden, dan was het altijd in grootverpakkingen. Zo is het idee ontstaan om deze materialen tegen een leuke prijs te gaan verkopen. Eerst via online platforms en nu ook via mijn eigen webwinkel. Kwaliteit en betaalbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Geen dropshipping, maar eigen voorraad die ik zelf test. Daarnaast vind ik eerlijk ondernemen erg belangrijk. Ik vind het heerlijk om eigen baas te zijn en geniet iedere dag opnieuw van het ondernemerschap.


Bekijk Manifest