Tijd voor Hout

Tijd voor Hout

Dé webshop in houten lifestyle accessoires.
Koop hier de mooiste houten horloges, zonnebrillen, modeaccessoires en woonaccessoires.
Houten horloges zijn echte eye-catchers maar ook zeer duurzaam, uniek en onverslijtbaar. Ze komen in allerlei stijlen, sommige lijken op het traditionele metalen horloge en vervangen metaal met hout. Andere houten horloges zijn slank, modern en minimalistisch.
Het hout kan afkomstig zijn van een verscheidenheid aan boomsoorten zoals esdoornhout, walnotenhout, donker sandelhout, blackwood, rood kersen, zebraboom, enz. Deze soorten hout zijn verkrijgbaar in veel kleuren, van volledig licht tot bijna zwart. Wat voor alle houtsoorten geldt is dat ze allemaal natuurlijk en uniek zijn.
Met alle mogelijke kleurencombinaties en expressies is er iets voor elke smaak en stijl. Maar ongeacht welke houtsoort je kiest, zal je horloge, zonnebril of andere accessoires altijd een uniek voorbeeld zijn, omdat er geen boom in kleur en tekening gelijk is.
Naast deze horloges zijn er ook zonnebrillen, accessoires, gadgets en woonaccessoires verkrijgbaar welke geheel of gedeeltelijk van echt hout zijn gemaakt.
Wat wij bij Tijd voor Hout heel belangrijk vinden is een goede service, dat de producten gemaakt zijn van echt en milieuvriendelijk hout.
Bij de merken die verkocht worden in deze webshop staat goede garantie en service voorop. Hierbij wordt ook zeker om het milieu gedacht, in deze wegwerpmaatschappij vinden wij het belangrijk dat bij het gebruik van deze natuurlijke houten producten de natuur ook weer aangevuld wordt. Voor elk verkocht product wordt een nieuwe boom geplant.
De zekerheden van https://www.tijdvoorhout.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.