Biowinkel4you.nl

Biowinkel4you.nl

Biowinkel4you.nl is jou webshop voor biologische boodschappen. (H)eerlijke producten uit de regio. Bestellingen worden gereed gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Biologisch, duurzaam en sociaal lopen als een groene draad door onze bedrijfsvoering!
biologisch fruit biologische groente biologische boodschappen
De zekerheden van https://www.biowinkel4you.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Biologisch, duurzaam en sociaal zijn belangrijke thema's bij Biowinkel4you.nl. Wij vinden dit de enige manier om beter voor moeder natuur te zorgen. Deze overtuiging loopt als een groene draad door in onze organisatie. Biowinkel4you.nl is SKAL en EKO gecertificeerd (skalnummer: 104773).


Bekijk Manifest