Toys & More
Toys & More is importeur van Cobi bouwsteentjes. Daarnaast leveren wij ook miniaturen en bouwdozen van militaire voertuigen, hulpdienstvoertuigen, personenauto’s en radiografische voertuigen. Ook voor ander kinderspeelgoed zoals Carrera, Ty Beanie, Nikko, loopfietsen, en de seizoensgebonden artikelen zoals houten speelhuisjes, trampolines en zwembaden bent u bij ons bij het juiste adres, en deze artikelen worden direct uit eigen voorraad geleverd.

De zekerheden van https://www.toysenmore.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.