Polsbandjesbestellen.nl

Polsbandjesbestellen.nl

Onze textielen polsbandjes zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze worden dubbelzijdig en FULL colour bedrukt. De felle kleuren en waterbestendigheid garanderen dat ze zeer lange tijd gedragen kunnen worden. Wij bieden de mogelijkheid om een ontwerp te uploaden of zelf een ontwerp te maken met onze online ontwerp tool. Je kunt zelfs een sjabloon uit onze bibliotheek kiezen dat je kunt aanpassen naar je eigen wensen. Zo maak je een een handomdraai een professioneel polsbandje.

Bekijk ook onze siliconen polsbandjes!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.