FOLT
FOLT is dé elektrische vouwfiets van Nederland. Onze e-bike’s zijn kwalitatief hoogstaand en zorgen voor een unieke fietsbeleving. In tegenstelling tot andere landen is in Nederland de vouwbare eBike nog niet of nauwelijks doorgebroken.

City Smart Bike V.O.F. is in 2017 opgericht om Nederland kennis te laten maken met slim elektrisch fietsen. In 2021 is de V.O.F omgezet naar Smart Mobility Innovations B.V. met handelsmerk Folt. Dankzij ons concept en e-bike waarbij wij duurzaamheid en stevigheid combineren, bieden wij het beste van twee werelden: intelligentie en comfort.
De zekerheden van https://foltbike.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij FOLT geloven we in snel en schoon vervoer met behulp van traditionele middelen in combinatie met geavanceerde elektrische technologie. We produceren opvouwbare e-bikes om meer mobiliteit in stedelijke gebieden te verschaffen. De fietsen hebben door hun kleine omvang een breder publiek aangesproken dat hun fietsen overal mee naartoe wil nemen, zoals in de trein of in de camper. We zijn opgericht in 2017 en zien we een mooie toekomst voor ons waarin nog veel meer mensen zich aansluiten bij de elektrische revolutie naar snel en schoon vervoer.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.