Van Dijken Pro - groothandel kitten en lijmen

Van Dijken Pro - groothandel kitten en lijmen

Van Dijken Pro is jouw thuisbasis voor professionele afdichtingskitten, verlijmingen en gereedschappen. Al meer dan 100 jaar adviseren wij onze klanten op het gebied van kitten en lijmen. Wij zijn officieel dealer van gerenommeerde merken waaronder Bostik, Dowsil, Otto-Chemie, Saba, Sika en Tremco Illbruck. Hulp of advies nodig? Wij staan voor jou klaar.
De zekerheden van https://www.vandijkenpro.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al sinds 1919 is Van Dijken Professioneel jouw thuisbasis voor kitten en lijmen. Dankzij ons professionele assortiment, onze jarenlange ervaring én expertise zijn wij de juiste partner om je te voorzien van het juiste advies en product. Je bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Tynaarlo! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Je kunt je aankoop direct meenemen naar huis, een product eerst uitvoerig bekijken of advies vragen aan onze specialisten. Wij geven je graag een bakje koffie of thee en net zo graag advies bij het maken van de juiste keuze.


Bekijk Manifest