ByTasha
Je vind bij ons allerlei handgemaakte babyproducten! De producten worden ook geheel naar jouw/jullie eigen wens gemaakt, kijk hiervoor op onze pagina Style je eigen product. Staat er een stof niet bij die je toch graag zou willen neem contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar een passende stof. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid dus neem af en toe een kijkje voor de nieuwste producten. Alles wordt door mijzelf met de hand gemaakt met veel liefde.

Liefs Tasha
De zekerheden van https://www.bytasha.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest