Sportprijzenwarehouse.nl

Sportprijzenwarehouse.nl

Welkom bij Sportprijzenwarehouse, de specialist in Sportprijzen online. Onze winkel, gelegen in Naaldwijk, het Westland, heeft een ruim assortiment in bekers, medailles, vaantjes en ander soort sportprijzen. Al sinds 1997 zijn wij de winkel voor al je Dump, Darts en Sportprijzen online aan de Kleine Woerdlaan 19. Met veel plezier, passie en een beetje liefde zijn wij continue op zoek naar de meest unieke sportprijzen en bekers van Nederland. Wij selecteren onze sportprijzen zo voordelig als mogelijk maar altijd met oog voor detail, kwaliteit en een bepaalde uniekheid. Zo zijn onze bekers online voordelig, makkelijk besteld en snel geleverd. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar bij het ontwerpen van je eigen sportprijzen en bekers. Ik hoop dat ik je voldoende geënthousiasmeerd heb om je te laten verrassen op onze webshop voor bekers en medailles.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.