Apparatenman.nl

Apparatenman.nl

Apparatenman.nl is de specialist op het gebied van keukenapparatuur. Met gezamelijk bijna 40 jaar ervaring in de branche streven wij ernaar om het voor iedereen makkelijk en leuk te maken om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Wij begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet, aangezien er tegenwoordig vele verschillende toeters en bellen aan de apparatuur zitten. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.
De zekerheden van https://www.apparatenman.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.