Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe

Grafverzorging De Veluwe neemt het onderhoud van het graf of urnen nis uit handen voor u, kiest u voor een eenmalig onderhoud of meermalig per jaar. Met of zonder bloemen- planten-abonnement alles is mogelijk en ik maak graag een offerte op maat voor u om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Coen van de Plas.
Grafverzorging De Veluwe weet hoe belangrijk het is dat de laatste rustplaats van een dierbare verzorgd is.
Daarom heb ik een aantal abonnementen en onderhoudspakketten samengesteld, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Heeft u specifieke wensen is dat uiteraard ook mogelijk ik maak graag een offerte op maat naar uw wensen.


Bekijk Manifest