Urban Trading
Welkom bij de goedkoopste tuincentrum van Nederland! Wij hebben ons bewezen als niet alleen de goedkoopste, maar ook een van de meest vakkundige marktleiders als het gaat om biologisch kweken van al uw groente en fruitsoorten. In onze webshop vind u een compleet assortiment aan alle kweekspullen die nodig zijn om op een biologische manier uw eigen groentes, kruiden en fruitsoorten te kweken. Onze voorraad aan kweekspullen is enorm divers: Van tuin-gereedschap, kweeklampen tot zelfs complete kweektenten. U kunt het bij Urban Trading allemaal vinden en uiteraard tegen de laagste prijzen van het land.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.