JournalnStuff
JournalnStuff is een kleine webshop gerund vanuit huis. Wij bieden stationery, schrijfwaren, art supplies, cadeau artikelen, kinderproducten en lifestyle artikelen aan uit verschillende landen. Allemaal producten die mensen blij maken en een musthave zijn op elke bureau en in elk interieur.
De zekerheden van https://www.journalnstuff.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Jatsuri, 42 jaar en moeder van 3 kinderen en vrouw van Robert. In 2017 ben ik met een zware depressie thuis komen te zitten. Ik dacht dat ik na een paar maanden weer gewoon aan het werk kon, maar helaas. Het bleek niet zo gemakkelijk te zijn. In therapie kwam ik in aanraking met het journalen. Dit heeft me onwijs geholpen en tot de dag van vandaag hou ik mijn bullet journal bij.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.