MediationSupermarkt

MediationSupermarkt

De Mediation Supermarkt biedt zowel de praktische hulp als aansluitende producten om mensen met conflictstress verder te helpen. Of het nu gaat om conflictsituaties, in prive- of werksfeer, die je voor wil leggen aan een mediator, een goed boek die je helpt om binnen een organisatie pestgedrag te herkennen, een spel wat je met de kinderen kunt doen om tot een goed gesprek te komen of dat je met een claim te maken krijgt en je juridische bijstand voor nodig hebt. Het zijn allemaal situaties waar een product of dienst bij past uit onze supermarkt.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.