ZenGrowth
Voorheen DeMassageWinkel.com. Onze slogan is: Magnifying healing hands. Omdat wij er van overtuigd zijn dat de kracht van jouw helende handen pas volledig tot zijn recht kan komen met de juiste kwalitatieve massagespullen.
massagetafels massageproducten
De zekerheden van https://www.zengrowth.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Goedendag, mijn naam is Koen (eerste foto) en ik ben de eigenaar van zengrowth (voorheen demassagewinkel.com), een specialistische webwinkel in massagespullen. Ons doel is simpel: je helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden. Als webwinkel steken we veel tijd in de kwaliteit van onze producten en de service die we bieden. We vinden het belangrijk iedereen met respect te behandelen, op de manier hoe we zelf behandeld willen worden. Dit geldt niet alleen voor jou als klant, maar ook naar onze leveranciers toe.


Bekijk Manifest