Plamuren.com

Plamuren.com

Plamuren.com is DE online winkel voor het vinden van onderhouds- en reparatieproducten voor de autoschadeherstel, schilders en de jachtbouw. Wij leveren al ruim 30 jaar aan zowel zakelijke als particuliere klanten.
Naast dat wij de laagste prijzen hanteren, geven wij ook graag persoonlijk advies en bieden goede service!

Op de website kunt u van alles terug vinden wat u nodig heeft voor de bewerking van begin tot eind!
De zekerheden van https://www.plamuren.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn een klein bedrijf dat ons sterk maakt voor goede service, snelle levering en scherpe prijzen. Door geen dure showroom (of bezoekadres) besparen wij deze kosten op onze producten. Wij leveren bestelling de volgende dag als deze voor 17 uur zijn besteld. Graag geven wij persoonlijk advies mocht er twijfel zijn over ons enorme aanbod in producten, zo doen wij NET even meer voor je om alles in huis te hebben voor de klus!


Bekijk Manifest