Vuurbak
VUURBAK - COOKING, GRILLING & CHILLING Originals

Vuurbak is ontstaan vanuit passie voor samen genieten. Hoe neem je het echte kampvuur-beleven veilig mee naar je eigen tuin of zelf naar binnen.

Campfire conversations, Caveman style of wil je meer verfijnd.


Met de sterke merken outdoor in de Vuurbak collectie ga je gegarandeerd PUUR genieten.


Vuurbak beleef je samen!
Samen genieten van Vuurbak. De plek waar verhalen ontstaan.

"Light your fire"
Jos van Vuurbak
De zekerheden van https://www.vuurbak.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest