DekzeilenPlus
DekzeilenPlus is de webshop van het bekende ZwembadPlus. DekzeilenPlus is úw webwinkel voor onderdelen en accessoires voor het helder en energie zuinig maken van uw zwembad. Voor zowel zakelijk als particulier gebruik.
Met een eigen fabriek voor de "Blue poolcovers" foam zwembadafdekkingen bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service, maatwerk én de scherpste prijs van NL.
Met onze uitgebreide range aan energiezuinige inverter warmte- en circulatiepompen heeft u een lekker warm zwembad!
De modernste doseerapparatuur zorgt bovendien automatisch voor glashelder water zodat u kunt doen wat u voor ogen had: lekker genieten van uw eigen bad!
De zekerheden van https://www.dekzeilenplus.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.