LTJ kantoormeubelen

LTJ kantoormeubelen

LTJ-Kantoormeubelen levert kwalitatieve kantoormeubelen tegen scherpe prijzen. Wij leveren bijna alle meubelen uit voorraad vanuit het 6000m2 magazijn in Den Bosch.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2017 wilden meer en meer klanten van onze website bureaubladen op maat ook een stoel , een rolblok of een kantoorkast bestellen. Om aan deze vraag te voldoen zijn wij gestart met LTJ Kantoormeubelen. Nu, een paar jaar later, is LTJ Kantoormeubelen een van de snelstgroeiende merken in de markt. In onze showroom in Den Bosch kunt u onze 4000 artikelen komen bekijken en afhalen. Mocht u direct uw aankoop willen meenemen is dat natuurlijk mogelijk. Het magazijn van 6000 m2 ligt direct onder onze showroom. Ook hebben wij een klein kantoorshowroom in Haarlem.


Bekijk Manifest