LAWI sportswear | Wielerkleding | Fietskleding | Custom made | #RideLAWI

LAWI sportswear | Wielerkleding | Fietskleding | Custom made | #RideLAWI

LAWI is een full service merk in het maken van (custom made) sportkleding, wielerkleding, fietskleding, hardloopkleding en nog veel meer!

LAWI is een specialist op het gebied van custom designed sportkleding voor recreanten, clubs, teams en professionals in diverse sporten, o.a. wielrennen, triathlon, schaatsen en hardlopen. Naast ons ruime assortiment aan sportkleding is vrijetijdskleding ook in een eigen ontwerp te verkrijgen.

ForGo Sports is een distributeur in custom made sportkleding en de overkoepelende organisatie van het merk LAWI sportswear BeNeLux.

''We don't design clothes, we design passion.''
De zekerheden van https://lawi-sport.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het verhaal achter de ondernemer (Tom Jansen):
Na mijn afstudeerstage begin 2017 bij LAWI sportswear heb ik sinds begin 2019 de teugels in eigen handen gekregen. Na 12 jaar fanatiek wielrennen op het hoogste nationale niveau heb ik nu mijn passie en energie volledig in LAWI gestopt met als persoonlijke missie u zo gesoigneerd en gemotiveerd mogelijk te laten sporten in uw eigen custom made sportkleding!


Bekijk Manifest