Natuurvoordeel

Natuurvoordeel

De voordeligste natuurwinkel van Nederland & België
De zekerheden van https://natuurvoordeel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Geboren en opgegroeid op het Zeeuwse platteland met (zeker toen nog) bijna alleen maar natuur om je heen, dan is het haast onmogelijk om geen bijzondere band met de natuur te ontwikkelen.
Van het enorm kunnen genieten van de schitterende uitzichten in nationaal park de Oosterschelde tot lange wandelingen met de hond, wij zijn in de gelukkige omstandigheden dat we de natuur als het ware op kunnen snuiven.
Zo’n bijzondere verbintenis met de natuur neemt eigenlijk vanzelfsprekend een afkeer tegen chemische producten met zich mee. Waarom zou je chemische producten gebruiken als je uit de natuur een minstens zo goed product kunt krijgen?


Bekijk Manifest