Brandshour
Wij zijn een online winkel die zijn wortels heeft in de Van Nelle Fabriek (UNESCO-erfgoed) te Rotterdam in Nederland. Op deze inspirerende locatie vinden we de beste merken van over de hele wereld met de beste prijzen!

We zijn begonnen als een kleine winkel, maar hebben tegenwoordig honderden tevreden klanten. En we gaan gewoon door!

We geloven echt dat iedereen zijn eigen stijl zou moeten hebben. Niet iedereen is hetzelfde, dus we hebben verschillende stijlen en merken nodig die bij elke persoon passen. Onze missie (en passie) is om mensen te ondersteunen bij het uiten van zichzelf zoals zij dat willen.
De zekerheden van https://brandshour.com/
Lid

Goedgekeurd

Lid van ValuedShops sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.