cormetica.nl

cormetica.nl

DE ALLERBESTE HUIDVERZORGING KOMT UIT ITALIË!
Deze speciale Italiaanse producten beschermen jouw huid tegen vroegtijdige veroudering en herstellen de huid. Vind in onze webwinkel de Claride huidverzorging die ook bij jouw huid past. De Claride huidverzorging bevat alleen de allerbeste ingrediënten (geen parabenen & minerale oliën!) die zorgen voor een zichtbare verbetering van jouw huid! Laat jouw huid ook stralen met de Italiaanse verzorgingsproducten van Claride; door Cormetica exclusief naar Nederland gehaald!
De zekerheden van https://www.cormetica.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest