Hobbydoityourself

Hobbydoityourself

Webshop in hobby- en handwerkmaterialen. Sinds 2018 gevestigd in het dorp Ammerzoden.
Wij hebben een grote variatie aan artikelen zoals, borduurpakketten, borduurstoffen, Diamond Dotz, Full Diamond Painting, knutselmaterialen (voor kinderen), mixed media, kaarten maken, decoratie materialen en alle overige hobby's.
Wij zijn trots op de positieve reacties van onze klanten.
Helaas hebben wij vanwege drukte rondom het realiseren van onze winkel niet altijd meer voldoende tijd om u allen persoonlijk een reactie te geven op uw review. Wij waarderen deze echter enorm en zijn dankbaar dat u allen zo tevreden zijn.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Ik ben Kaitlin, geboren in het mooie jaar 2000. Sinds 3 jaar heb ik deze webwinkel met ondersteuning van mijn moeder opgezet. Sinds februari 2021 heb ik de opleiding International Business Studies afgerond.
Op onze website vindt u een uiteenlopend assortiment van hobby en handwerkmaterialen. Speciaal bij ons op de website zijn de MANDALA borduurpatronen/pakketen (uniek ik Nederland) en ons grote assortiment in kralenpakketten.
En! Wist u dat wij vanaf volgend jaar januari ons eigen fysieke winkeltje krijgen op het centrum de Haar in Ammerzoden. (opening is ongeveer eind januari, alle informatie is te volgen op onze facebook/instagram)


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.