Equine-Motion® Remedies B.V.

Equine-Motion® Remedies B.V.

Dé webshop voor kruidenmixen (maatwerk), kruiden en natuurlijk verantwoord voer voor paarden.
De zekerheden van https://www.equine-motion.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Onze missie is om aan de gezondheid, het welzijn en meer begrip voor paarden een bijdrage te leveren.
Uit passie voor paarden, kruiden en het paardenwelzijn is sinds 2006 Equine Motion® ontstaan. Begonnen met het trainen van 'moeilijke onbegrepen' paarden en de kennis hiervan over te dragen. Gaandeweg liepen we tegen voer en gezondheids gerelateerde problemen aan. Na diverse opleidingen in de fytologie, een kruidenleer van heilzame planten en door intensieve samenwerking met natuurgeneeskundigen gingen we onze eigen kruidenmixen maken. Kruidenmengsels voor paarden met unieke formules. Om iedereen te kunnen bereiken is de webshop ontstaan!


Bekijk Manifest