BabyRace
BabyRace is een vooruitstrevende webshop gericht op ouders(to-be). Onze doelgroep zijn jonge, hippe, trend gevoelige zwangere vrouwen die de nieuwste trends in babywereld maar al te graag op de voet volgen. Onze online baby boutique bestaat uit unieke babywiegjes, co-sleepers en gehaakte mozesmandjes en veel unieke baby musthaves voor in de moderne babykamer.

★ Clients of Baby-Race.nl do not buy goods and services, they buy stories and magic ★
De zekerheden van https://www.baby-race.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi! Wat leuk dat ik jullie (aanstaande mama/papa of degene die al ouder zijn) mag ontmoeten op de website van BabyRace! Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met mijn baby te delen kwam ik tot een uniek product dat een ware hit werd! Het droom babywiegje van BabyRace. Wiegen was hét geheim om mijn baby goed door te laten slapen. Er waren nog niet veel babywiegjes op de markt met een unieke schommelfunctie, dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en ontwikkelde we de schommelwieg BabyRace in co-sleep versie en een ovaal wiegje.

Kom snel eens langs in onze prachtige online baby boutique!


Bekijk Manifest